Luxe, stijlvol & fonkelnieuw

Wonen op Helpermaar

Binnenkort nieuw aanbod!

Luxe wonen in Helpermaar

Wonen in Helpermaar is wonen in de stad. De stad is de omgeving waarin u gedijt. Hier is uw werk, hier zijn uw vrienden, hier bent u thuis. De dynamiek van de binnenstad blijft boeien, ieder uur van de dag. Overdag snuffelt u rond in verrassende winkels, musea en galeries; ’s avonds ontdekt u het uitgaansleven en de nieuwste muziek en films. Ook culinair kunt u altijd op Groningen vertrouwen: tussen de ontelbare koffietentjes, kroegjes, eetcafés en restaurants zit namelijk ook uw nieuwe favoriet. Uw thuis is de plek waar u tot rust komt. Daarom is Helpermaar uw cup of tea. Want Helpermaar is het pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen en water. Zodat u de bruisende stad onder handbereik hebt, maar altijd kunt terugkeren op de rustige thuisbasis.

De verkoop van 18 Polderrand villa's en 5 Xprezzo woningen is inmiddels gestart. Er is nog 1 Xprezzo woning beschikbaar. De twee Singelwoningen zijn op dit moment onder optie. Binnenkort zal de verkoop starten van de 21 Stadsvilla's!

Nog 1 Xprezzo woning beschikbaar

NOG 1 BESCHIKBAAR!

Royale Xprezzo

Deze 5 Xprezzo fase II woningen vormen samen de afronding van het deelplan Xprezzo. De woningen zijn gelegen aan een autoluwe woonstraat. De Xprezzo woningen zijn gelegen op ruime kavels, oppervlaktes variëren van 190 tot 300 m2. Alle woningen hebben 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

BESCHIKBAAR

Singelwoning

Deze 2 prachtige Singelwoningen liggen in het hart van Helpermaar. Twee royale woningen met een eigen (houten) garage en parkeerplaats op eigen terrein. Vanuit de keuken heeft u prachtig uitzicht op de fraai aangelegde singel, waar u de eenden kunt zien genieten van de waterpret.

VERKOCHT!

Polderrand Villa

Dit plandeel van Helpermaar omvat 18 villa’s – veertien twee-onder-één-kap-woningen en vier vrijstaande woningen. Zowel de twee-onder-één-kap-woningen als de vrijstaande woningen zijn ruim van opzet en gelegen op mooie royale kavels, met parkeermogelijkheid voor 2 auto’s op eigen terrein.

in ontwikkeling

21 Stadsvilla's

Aan de zijde van de Ketwich Verschuurlaan wordt momenteel volop gewerkt aan de ontwikkeling van 21 Stadsvilla’s, waarvan 4 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 13 tussenwoningen.
Alle woningen krijgen uiteraard als vele woningen in het plan 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Als eerste op de hoogte van de start verkoop? Schrijft u zich hier dan in!

Als eerste op de hoogte!

En hier ligt Helpermaar, aan de rand van Groningen!

Schrijf je dan in en je krijgt als eerste bericht over de start verkoop van de Singelwoning!

Geïnteresseerd?