Luxe, stijlvol & fonkelnieuw

Wonen op Helpermaar

Binnenkort nieuw aanbod!

Luxe wonen in Helpermaar

Wonen in Helpermaar is wonen in de stad. De stad is de omgeving waarin u gedijt. Hier is uw werk, hier zijn uw vrienden, hier bent u thuis. De dynamiek van de binnenstad blijft boeien, ieder uur van de dag. Overdag snuffelt u rond in verrassende winkels, musea en galeries; ’s avonds ontdekt u het uitgaansleven en de nieuwste muziek en films. Ook culinair kunt u altijd op Groningen vertrouwen: tussen de ontelbare koffietentjes, kroegjes, eetcafés en restaurants zit namelijk ook uw nieuwe favoriet. Uw thuis is de plek waar u tot rust komt. Daarom is Helpermaar uw cup of tea. Want Helpermaar is het pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen en water. Zodat u de bruisende stad onder handbereik hebt, maar altijd kunt terugkeren op de rustige thuisbasis.

De 18 villa's en 5 stadswoningen zijn inmiddels allemaal onder optie. Het kan uiteraard zijn dat een optie vervalt. In dat geval zullen wij de ingeschrevenen hiervan op de hoogte brengen.

Binnenkort in verkoop: 2 Singelwoningen!

in ontwikkeling

21 Stadsvilla's

Aan de zijde van de Ketwich Verschuurlaan wordt momenteel volop gewerkt aan de ontwikkeling van 21 Stadsvilla’s, waarvan 4 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 13 tussenwoningen.
Alle woningen krijgen uiteraard als vele woningen in het plan 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Als eerste op de hoogte van de start verkoop? Schrijft u zich hier dan in!

Als eerste op de hoogte!

binnenkort in verkoop

2 Singelwoningen

Op dit moment zijn we de puntjes op de i aan het zetten voor de start verkoop van 2 Singelwoningen. Als eerste op de hoogte van deze start verkoop? Schrijft u zich hier dan nu in!

Als eerste op de hoogte!

In verkoop!

Royale Xprezzo woningen

Deze 5 Xprezzo fase II woningen vormen samen de afronding van het deelplan Xprezzo. De woningen zijn gelegen aan een autoluwe woonstraat. De Xprezzo woningen zijn gelegen op ruime kavels, oppervlaktes variëren van 190 tot 300 m2. Alle woningen hebben 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Meer over deze woningen!

In verkoop!

De Polderrand Villa's

Dit plandeel van Helpermaar omvat de 18 villa’s Polderrand – veertien twee-onder-één-kap-woningen en vier vrijstaande woningen. Zowel de twee-onder-één-kap-woningen als de vrijstaande woningen zijn ruim van opzet en gelegen op mooie royale kavels, met parkeermogelijkheid voor 2 auto’s op eigen terrein.

Meer over deze villa's!

En hier ligt Helpermaar, aan de rand van Groningen!

Schrijf je dan in en je krijgt als eerste bericht over de start verkoop van de Singelwoning!

Geïnteresseerd?