5 royale woningen

De Xprezzo woningen

De 5 Xprezzo fase II woningen vormen samen de afronding van het deelplan Xprezzo. De woningen zijn gelegen aan een autoluwe woonstraat. De Xprezzo woningen liggen op ruime kavels, oppervlaktes variëren van 190 tot 300 m2. Alle woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het volledige woonprogramma bevindt zicht op de begane grond, op de eerste verdieping 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping een extra kamer met een prachtig dakterras gelegen op het westen. Uiteraard zijn individuele woonwensen mogelijk. Bijvoorbeeld een uitbouw op de begane grond en zelfs ook op de 1e verdieping. Met het oog op de toekomst is rekening gehouden dat u nu al de keus heeft om de woning gasloos uit te laten uitvoeren. Uiteraard kan de woning daar waar u wenst op uw individuele woonwensen worden aangepast. Kortom, wonen in een Xprezzowoning is wonen met Allure!

De situatie

In de klikbare kaart die u hieronder ziet, vindt u alle gegevens van de bouwnummers. Beweeg met uw muis over de kaart en zie de actuele beschikbaarheid.

Geïnteresseerd in wonen op deze locatie?

Neem dan contact op met de makelaars!